Tukaj smo zbrali nekaj najpogostejših vprašanj, ki jih prejmemo na dnevni ravni.

Splošne informacije

Naše prevzemno mesto se nahaja na Ptuju, na Osojnikovi cesti 3 – v kletnih prostorih poslovnega centra Omega. Priporočamo, da pred obiskom oddate naročilo preko spletne strani in se najavite, kdaj bi prevzeli naročene artikle – tako da bo naročilo pripravljeno, ko prispete.

Če bi potrebovali še več artiklov, enostavno oddajte novo naročilo in v opombe dopišite, h kateremu naročilu dodamo artikle. Tako bo odposlan samo 1 paket in ne boste plačevali dvojnega stroška poštnine.

Ne, v večje trgovske verige za male živali ne dobavljamo žive hrane, kakor tudi ne opreme. Smo direktni uvoznik žuželk iz Nemčije – iz gojilnice Bugs International. Brez kakršnihkoli posrednikov.

Živa hrana, ki je trenutno označena “po naročilu” ni na zalogi. Naročujemo jo le na željo in povpraševanje strank. Naročilo je potrebno oddati do datuma, označenega na prvi strani spletne strani, tako da jo potem prejmete v roku (cca. max) 7 dni.

Kot že omenjeno zgoraj, ne naročujemo vse žive hrane na zalogo. Predvsem večja pakiranja (100 kos, 1000 kos, mušice, neleteče muhe, različne ličinke) je vedno potrebno naročiti pravočasno, da jih prejmete čim prej. Zato je dobro spremljati e-mail sporočila in tudi objave na Facebook strani, kjer pravočasno objavimo roke za oddajo naročil.

Dostavljamo osebno vsake 14 dni na prevzemne točke (seznam najdete tukaj TUKAJ. Pošljemo pa lahko tudi preko kurirske dostave, k vam na dom, službo, k staršem.

 

Podrobnejše o kurirski dostavi

Primarno imamo zakupljeno opcijo pri kurirski službi, da prejmete e-mail s podatki o paketu (za morebitno spremembo naslova dostave), SMS sporočilo in pa tudi klic kurirja pred dostavo. 

Če želite svoje naročilo prejeti čim hitreje, je najbolje, da ga naročite pred poldnevom od ponedeljka do četrtka. Naročila oddana do 10.00 ure bodo odposlana še isti dan (razen ponedeljek). Naročila, oddana po 12.00 uri, od ponedeljka do srede, bodo odposlana naslednji dan. Če naročite v nedeljo do poldneva, bo naročilo odposlano v ponedeljek. Če je vaše naročilo oddano po poldnevu v četrtek, bo odpremljeno šele v ponedeljek.

V vsakem primeru mora vaše naročilo prispeti 1-2 dni po odpremi.

Žuželke so skrbno sprakirane in pošiljamo jih izredno zaščitene, da zagotovimo, da vaše žuželke prispejo žive do vas, seveda pa obstaja majhno tveganje, da boste v naročilu prejeli nekaj mrtvih žuželk. To se lahko zgodi pogosteje pri ekstremnih temperaturah, zato, če je na vašem območju zelo hladno ali zelo vroče, razmislite o tem, da bi mogoče raje izbrali osebno dostavo ali pa bi se osebno odpravili k nam po hrano.

Osebna dostava poteka vsake 14 dni na sledečih relacijah;

  • sreda: Ptuj  – Slovenska Bistrica – Celje – Ljubljana – Kranj – Jesenice – Ljubljana

Dan pred dostavo prejmete tudi SMS sporočilo z točno uro dostave, kdaj se srečamo na določenih prevzemnih točkah. Več o osebni dostavi najdete tudi na sledeči povezavi: klik tukaj.