DS Reptiles

Agame – od 12. meseca dalje

13,70  z DDV

Paket sestoji iz:

  • Argentinski ščurki – odrasli 20 kos
  • Sredozemski murni – odrasli 20 kos
  • Puščavske kobilice – odrasle 9 kos
  • Zofobi 100g (kot občasen prigrizek)

Na voljo po naročilu

Agame – od 12. meseca dalje

Agame – od 12. meseca dalje – jedo tako živo hrano, kakor tudi na manjše kose narezano zelenjavo in sadje. Med najpopularnejšo živo hrano spadajo različni murni in kobilice, ščurki, zofobi in podobno. Dnevno jim ponudite mešanico zelenjavo in sadja v plitvi posodi, seveda naj bo pitna voda tudi vedno na voljo. Zaradi tega, ker agame izvirajo iz sušnih regij, ne bodo vedno pile iz posode z vodo, naj bodo zelenjava in sadje vedno rahlo mokri, tako da bo dobila vase dovolj potrebne vlage.

Argentinski ščutki - odrasli
Argentinski ščutki – odrasli
sredozemski murni - odrasli
Sredozemski murni – odrasli
Puščavske kobilice - odrasle
Puščavske kobilice – odrasle
Zofobi
Zofobi

 

 

 

 

 

 

 

→ Argentinski ščurki so bogati s proteini, vsebujejo visok delež kalcija in veliko ostalih koristnih hranil, ki pripomorejo k dobremu razvoju in rasti plazilcev.
→ Sredozemski murni spadajo med trdoživejše vrste insektov in so že po naravi zelo hranljivi in zaradi tega so še bolj atraktivni za živali.
→ Puščavske kobilice zaradi svojih hranljivih vrednosti spadajo v sam vrh žive hrane. So zelo hranljive, zdrave in lahko prebavljive.
→ Zofobi so ličinke velikega črnega hrošča in so dobrodošla popestritev jedilnika vsakega žužkojedega plazilca – vendar zmerno, saj vsebujejo zelo visok delež maščob.

 

Dobavitelj hrane – Bugs International.

Poleg raznolike prehrane z živo hrano je pomembna tudi raznolika ponudba zelenjava in sadja. Ponudimo jim lahko bučke, hibiskus, ohrovt, kristalko, berivko, regrat, rumeni in zeleni radič, endivijo.. Očasno korenček, papriko, paradižnik in borovnice, banano. Ne priporočamo prepogostega hranjenja z mehkim sadjem in zelenjavo, saj zelo hitro fermentira. Koščki lahko ostanejo med zobmi, kar povzroča različne infekcije.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Agame – od 12. meseca dalje”
0
X