DS Reptiles

Agame – od 4. do 8. mesecev

10,70  z DDV

Paket sestoji iz:

  • 2x Hišni črički – srednji 70 kos(skupaj 140 kos)
  • Stepski murni – srednji 40 kos
  • Voščene vešče
  • Puščavske kobilice – srednje

Availability: Na voljo po naročilu

Agame – od 4. do 8. mesecev

Agame – od 4. do 8. mesecev; sestavljen paket z raznoliko živo hrano. Za zagotovitev pokritja osnovnih prehranskih potreb.

Stepski murni - srednji
Stepski murni – srednji
hišni črički - srednji
Hišni črički – srednji
Voščene vešče
Voščene vešče
Puščavske kobilice - srednje
Puščavske kobilice – srednje

 

 

 

 

 

 

agame - 4 do 8 mesecev

 

→ Stepski murni – srednji  so v prehrano naših ljubljencev prispeli relativno pozno, vendar se zaradi svojih lastnosti počasi prebijajo med najbolj priljubljeno hrano; so krepke postave in velikosti, imajo elegantno karamelno-rjavo barvo, niso tako glasni in hitri.
→ Hišni črički so med najpogostejšimi in najbolj zaželjenimi pleni med žuželkami. Pri plazilcih so zelo priljubljeni zaradi svojega mehkega oklepa.
→ Voščene vešče so izvrstnen in priljubljen priboljšek za kuščarje, ribe in ptice. Prednost voščenih vešč je lahka prebavljivost. En izmed razlogov lahke prebave je nizka vsebnost hitina, ki je drugače sestavni del oklepa pri ostalih insektih, kot so na primer črički in mokarji.
→ Puščavske kobilice so zaradi svojih hranljivih vrednosti spadajo v sam vrh žive hrane. Teknejo skoraj vsem živalim, ki se pretežno prehranjujejo z insekti.

Prehrano odraščajočih bradatih agam naj sestavljajo večinoma žuželke, saj potrebujejo velike količine beljakovin. Agamam hrano ponudimo v 2 – 3 manjših obrokih – kaj hitro se bo pokazal ritem in pa količine žive hrane, ki jih potrebujejo, da se nasitijo.

 

Dobavitelj hrane – Bugs International.

Teža 300 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Agame – od 4. do 8. mesecev”
0
X