DS Reptiles

Agame – od 8. do 12. mesecev

12,50  z DDV

Paket sestoji iz:

  • 3x Sredozemski murni – odrasli (skupaj 60 kos)
  • Stepski murni – odrasli 20 kos
  • Puščavske kobilice – polodrasle 11kos
  • Argentinski ščurki – polodrasli 15 kos

Na voljo po naročilu

Agame – od 8. do 12. mesecev

Agame – od 8. do 12. mesecev – v tem starostnem obdobju začnejo spolno dozorevati, zato jim v prehrano lahko vključimo več zelenjave in izbrano sadje.

sredozemski murni - odrasli
Sredozemski murni – odrasli
Puščavske kobilice - polodrasle
Puščavske kobilice – polodrasle
Stepski murni - odrasli
Stepski murni – odrasli
Argentinski ščurki - polodrasli
Argentinski ščurki – polodrasli

 

 

 

 

 

 

Agame - 8 do 12 mesecev

 

→ Sredozemski murni spadajo med trdoživejše vrste insektov in so že po naravi zelo hranljivi in zaradi tega so še bolj atraktivni za živali. Seveda pa pripomorejo tudi k raznolikosti v prehrani plazilcev, kar je tudi zelo pomembno.
→ Puščavske kobilice zaradi svojih hranljivih vrednosti spadajo v sam vrh žive hrane. Ker zrastejo tudi do 9 cm, so primerne za velike kuščarje in pajkovce. Manjše velikosti kobilic pa lahko ponudimo tudi manjšim plazilcem. Puščavske kobilice teknejo skoraj vsem živalim, ki se pretežno prehranjujejo z insekti.
→ V primerjavi z drugimi vrstami, stepski murni izstopajo predvsem zaradi njihovega tišjega oglašanja – zaradi tega niso tako moteči za oskrbnika. Stepski murni so najpočasnejši, ne skačejo močno – zaradi tega jih živali tudi lažje ulovijo.

→ Argentinski ščurki so na splošno zdrava hrana, ki so primerni za hranjenje večjih plazilcev. Argentinski ščurki so bogati s proteini, vsebujejo visok delež kalcija in veliko ostalih koristnih hranil, ki pripomorejo k dobremu razvoju in rasti plazilcev. Vsebnost maščob teh velikih ščurkov (lahko zrastejo do 8 cm) je zelo nizka. Prednost argentinskih ščurkih je tudi ta, da se v primeru pobega ne zaredijo in razmnožujejo v stanovanju, saj v naravi živijo v toplih in vlažnih področjih Argentine, Paragvaja in Urugvaja.

 

Dobavitelj hrane – Bugs International.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Agame – od 8. do 12. mesecev”
0
X