DS Reptiles

Drago Lux UVB puščavska žarnica

20,55  z DDV

Availability: Samo še 2 na zalogi (se lahko naroči)

Šifra: LX-23H Kategorija:

Drago Lux UVB puščavska žarnica

Drago Lux UVB puščavska žarnica je močna, vendar varčna terarijska žarnica. Za razliko od drugih kompaktnih žarnic resnično in merljivo trajno oddaja UVA in UVB žarke. S samo 23 Watt porabe energije in E27 navojem zagotavlja popono terarijsko osvetlitev.

Z oddajanjem UVA in UVB optimalno oskrbuje vaše plazilce s pomembnimi žarki, ki med drugim spodbujajo sintezo vitamina D3 in apetit. UV Compact preprečuje tudi rahitis in druge bolezni. Ta žarnica je posebej razvita za stepske in puščavske plazilce. Zaradi svoje velikosti je primerna za poljubno velikost terarija. 

UVA žarki iz te žarnice dodatno spodbudijo apetit, aktivnost in paritveno vedenje vašega plazilca. Idealno za vse dnevno aktivne plazilce! Predstikalna naprava je vgrajena v podnožje, zato morate vse skupaj samo naviti v vtičnico! Pri nameščanju poskrbite, da luč ni filtrirana (npr. Skozi steklo itd.) In nastavite sončno mesto približno 30 cm pod žarnico. Enkrat letno zamenjate UV žarnico, saj se UV sevanje v vseh fluorescenčnih ceveh zmanjša s časom trajanja žarnice približno 8 h / dan.

 

 

Teža 200 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Drago Lux UVB puščavska žarnica”
0
X