DS Reptiles

Drago Lux UVB tropska žarnica

18,90  z DDV

Availability: Samo še 1 na zalogi

Šifra: LX-23M Kategoriji: ,

Drago Lux UVB tropska žarnica

Drago Lux UVB tropska žarnica je močna, vendar energijsko varčna. Za razliko od drugih kompaktnih žarnic resnično in merljivo trajno oddaja UVA in UVB žarke. S samo 23 Watt porabe energije in E27 navojem zagotavlja popono terarijsko osvetlitev.

Z oddajanjem UVA in UVB optimalno oskrbuje vaše plazilce s pomembnimi žarki, ki med drugim spodbujajo sintezo vitamina D3 in apetit. UV Compact preprečuje tudi rahitis in druge bolezni. Ta žarnica je posebej razvita za tropske in gozdne plazilce. Zaradi svoje velikosti je primerna za poljubno velikost terarija. Ta žarnica je še posebej primerna za plazilce, ki živijo na drevesih, na primer dnevne gekone, ki radi plezajo visoko v bližino žarnice.

<– Efektivnost žarnice pri različnih velikostih terarijev.

(Klik na sliko – povečanje)

 

UVA žarki iz te žarnice dodatno spodbudijo apetit, aktivnost in paritveno vedenje vašega plazilca. Idealno za vse dnevno aktivne plazilce! Predstikalna naprava je vgrajena v podnožje, zato morate vse skupaj samo naviti v vtičnico! Pri nameščanju poskrbite, da luč ni filtrirana (npr. Skozi steklo itd.) In nastavite sončno mesto približno 30 cm pod žarnico. Enkrat letno obnovite svojo kompaktno svetilko, saj se UV sevanje v vseh fluorescenčnih ceveh zmanjša s časom trajanja žarnice približno 8 h / dan.

 

Teža 200 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Drago Lux UVB tropska žarnica”
0
X