DS Reptiles

Dragon Breeding light grelne žarnice

13,80  z DDV

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Dragon Breeding Light grelne žarnice

Dragon Breeding Light grelne žarnice proizvajajo odlično svetlobo v nepopustljivi kakovosti. Preizkušeno v različnih terarijih in na različnih živalih: Svetloba spodbuja živali k parjenju in spodbuja njihovo aktivnost in vedenje pri hranjenju. Jasno svetlobo in toplotno sevanje z globinskim učinkom! Vodoodporna!

Kakšne so prednosti Dragon Breeding Light grelnih žarnic?


Zelo realno stimulirajo naravno sončno svetlobo z nizko porabo električne energije. Njihova jasna svetloba in toplota imajo globinski učinek – na dolgi rok postanejo plazilci in imajo večjo željo po parjenju. Njihove značilnosti so sledeče:

  • Terarijska razsvetljava, ki ustvarja vročo točko
  • Pozitiven vpliv na parjenje in hranjenje, povečanje aktivnosti
  • Protipožarna aluminijasta odsevna svetilka
  • standardni E27 navoj

Idealno za vse plazilce z visokimi zahtevami po svetlobnem in toplotnem sevanju, kot so bradate agame, trnorepe agame, legvani, kače, želve, kuščarji in nekatere vrste kameleonov. Poleg tega so žarnice izdelane iz kaljenega stekla in prevlečene z aluminijem: zaradi tega so vodoodporne.

Ker veliko število plazilcev ne zmore vzdrževati lastne telesne temperature, je zelo pomembno, da skrbno izberemo pravilno razsvetljavo. Nepravilna izbira lahko vodi do zdravsvenih težav – nepravilno delovanje metabolizma oziroma presnove, neješčnost, nenehna utrujenost in podobno.

Žarnice so zaradi moči primerne za večje terarije – za manjše priporočamo uporabo Dragon SunSpot grelnih žarnic.

Teža Ni na voljo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dragon Breeding light grelne žarnice”
0
X