fbpx

DS Reptiles

Dragon Coco Ground

0,99 1,60  z DDV

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Dragon Coco Ground

Dragon Coco Ground – 100% naravna podlaga iz kokosovega drobljenca. Je osnovni substrat za vse tropske terarije, saj dobro ohranja vlago in ne plesni.

  • ca. 9L substrata
  • Pridobljeno iz čisto naravnih, obnovljivih surovin
  • Zahvaljujoč idealni pH vrednosti ne nastajajo plesni ali druge glive
  • Preprosto zmešajte Coco Ground z drugimi substrati

coco-ground-navodla

Dragon Coco Ground je idealna rešitev za plazilce in nevretenčarjev, ki prihajajo iz tropskega okolja – kot na primer pajki, tistočnoge ali hrošči. Je naravni izdelek, pridelan iz obnovljivih virov. V osnovi so stisnjene, da prihranijo prostor in razvijejo celoten volumen šele, ko pridejo v stik z vodo. Iz enega briketa pridobimo ca. 9L visokokakovostnega substrata oziroma podlage. Torej samo namočite potrebno količino in dobili boste ohlapno, vlažno podlago! Če uporabljate toplo vodo, se postopek ekspanzije celo pospeši. Med proizvodnjo so poskrbeli, da so briketi brez prahu in predvsem brez parazitov.

Zahvaljujoč naravnemu materialu iz kokosovih vlaken se vam ni treba bati rasti plesni: podlaga shranjuje veliko vlage in zahvaljujoč njihovi popolni pH vrednosti ne nastajajo strupi, kot so plesen ali glive. Na terarijsko klimo pozitivno vplivajo lastnosti shranjevanja vode skoraj takoj po namestitvi v terarij, saj se vlažnost zraka učinkovito poveča!

Zaradi njihove vsestranskosti je smiselno mešati kokosove opeke z drugimi substrati. Dobra možnost je kombinacija kokosove drobljenca in kokosovega čipsa, saj je potem podlaga bolje prezračena – s čimer preprečimo, da bi se toplota in vlaga nabirali.

Dragon Mini Coco Ground;

Mini pakiranje, idealna količina substrata za manjše terarije. Pridobimo ca. 500 ml substrata.

Teža Ni na voljo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dragon Coco Ground”
0
X