dragon jelly food

Dragon Jelly Food

3,60 6,99  z DDV

Počisti

Dragon Jelly Food

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook

Opis

Dragon Jelly Food

Dragon Jelly Food je popolna hrana za živo hrano ali pa kot dodatek k prehrani plazilcem in pticam. Priljubljen je tudi pri vseh drugih hišnih ljubljenčkih, ki jedo sadje. Priporočamo, da Jelly Food vsak dan ponudite svojim hroščem, hranite žuželke in druge nevretenčarje ali 2-3 krat na teden svojim terarijskim živalim in pticam, ki jedo sadje. Jelly hrana je vedno dobrodošla poslastica.

Ni primerno za prehrano ljudi!

Sestavine: voda, sadni sirup, sladkor

Jelly Food ali imenovana tudi Beetle Jelly je sadni žele z dodanimi vitamini. Za številne hrošče je hrana iz želeja glavna hrana, ki jo lahko brez težav ponudimo tudi sadjejedim plazilcem in drugim manjšim sesalcem. Hrana iz želeja je tudi idealno živilo, s katerim nahranite in predvsem hidrirate živo hrano. Jelly Food je zelo enostaven za uporabo, saj samo odstranite zaščitni film in ga prestavite v terarij – ima tudi dolgi rok trajanja. Izkoristite priložnost, da svoje kuščarje, pajke, hrošče ali gekone, ki jedo nektar, nahranite s to edinstveno želatirano hrano. Jellly Food je zdrav priboljšek za terarijske in druge živali; zahvala sedmim različnim okusom, se jih nikoli ne naveličajo!

Na voljo so naslednji okusi:

  • JELLY FOOD – BELI PROTEIN – aromatiziran žele bele barve
  • JELLY FOOD – RUMENA ​​BANANA – Rumeni žele z okusom banane
  • JELLY FOOD – ORANŽA ANANAS – Oranžni žele z okusom ananasa
  • JELLY FOOD – RDEČA JAGODA – Rdeči žele z okusom jagode
  • JELLY FOOD – VIJOLIČEN GROZD – Vijolični žele z okusom grozdja
  • JELLY FOOD – ZELENA MELONA – Zeleni žele z okusom melone
  • JELLY FOOD – RJAVI SLADKOR – Rjavi žele z okusom sladkarija
  • JELLY FOOD – Mix 20 kos

Obstaja nekaj za vsak okus in vsakega plazilca. Na izbiro je sedem okusov. Jelly Food Rumena banana je na primer najbolj priljubljena pri dnevnih gekonih. Jelly Food beli protein je poslastica, ki vsebuje beljakovine, in jo imajo najraje kuščarji in drugi plazilci, ki jedo tudi žuželke ali meso. Seveda je Jelly Food idealna za hranjenje mladih ali oslabljenih plazilcev.

 

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dragon Jelly Food”