fbpx

DS Reptiles

Dragon ovijalka – upogljiva

13,60 16,80  z DDV

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Dragon ovijalka – upogljiva

Dragon ovijalka – upogljiva: optimalna dekoracija za tropske terarije. Niso resnične liane, vendar pa so izdelane precej realistično in v terariju izgledajo popolno. Te ovijalke so narejene iz kokosovih vlaken, ki so nalepljene na gibljivo žico – z uporabo smole, popolnoma brez drugih kemikalij. Lahko jih zvijemo v poljubno obliko ali pa zvijemo več ovijalk skupaj oziroma eno z drugo. Z njimi je mogoče uresničite vse očarljive ideje za dekoracijo – tako bo vaš terarij pridobil videz čisto pravega deževnega gozda.

  • Umetna ovijalka iz kokosovih vlaken
  • lahko jo zvijemo na različne načine in jo popolnoma prilagodimo lastnim potrebam
  • narejeno v Nemčiji, brez škodljivih kemikalij
  • na voljo v dolžinah 120 in 180 cm

Realistične ovijalke so eksotični vrhunec vsakega tropskega terarija in privlačne na pogled. Vedno drugače oblikovane za pravi tropski občutek. Nekatere so lahko ravne, druge divje zavite, tretje pa mešanice obeh. Pozor: ker gre za naravni izdelek, se lahko oblike, barva in zavoji razlikujejo in niso vedno enaki – zato je vsaka ovijalka edinstvena!

Lahko jo uporabimo kot možnost plezanje za številne vrste kač in kuščarjev, saj njihova zgradba živalim nudi prijetno oporo. Glodalci, kot so miši ali podgane, tudi radi grizljajo ta naravni izdelek ali ga uporabljajo za plezanje.

Dragon ovijalke so na voljo v dveh različnih dolžinah s 120 cm (majhna) in 180 cm (velika).

V tropskih terarijih lahko uporabimo tudi Dragon Sphagnum mah.

 

Teža Ni na voljo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dragon ovijalka – upogljiva”
0
X