dragon-pet-plaza-flat-plasticni-terariji

Dragon Pet-Plaza Flat plastični terariji

13,60 22,80  z DDV

Počisti

Dragon Pet-Plaza Flat plastični terariji

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook

Opis

Dragon Pet-Plaza Flat plastični terariji

Dragon Pet-Plaza Flat plastični terariji so primerni za transport, začasno namestitev ter tudi domovanje za določene manjše vrste živali oziroma nevretenčarjev. Čeprav na prvi pogled izgleda vsak plastični terarij oziroma faunarium enak, pa le vendar niso.

S plastičnimi terariji se prej ali slej sreča vsak, ki se ukvarja s teraristiko, saj so področja uporabe neskončna! Zlahka jih uporabljamo kot terarij za določene vrste živali oziroma nevretenčarjev, kot začasen akvarij, primerni so tudi za transport plazilcev in pa majhnih glodalcev. Uporabimo jih tudi pri razstavah živali, saj zaradi kristalno čiste in robustne plastike omogočajo pogled v notranjost terarija. Enostavni so za čiščenje.

Pokrovi se popolnoma zaprejo in ni nobenih migetajočih delov. Imajo posebno oblikovane noge, tako da lahko terarije povsem varno zlagamo en na drugega. Zaradi vrzeli, ki nastane med posameznimi terariji, lahko vanje tudi namestimo grelne kable, tako da še hkrati uredimo ogrevanje, če je le to potrebno.

Pet Plaza Flat Jumbo ima še dodatno prednost, saj s priloženo plastično predelno steno lahko terarij razdelimo na dva dela. Tako lahko popolnoma brezskrbno odstranimo morebitne ostanke hrane ter iztrebke, medtem ko je žival na varnem na drugi strani stene. Reže za zračenje, ki so vrezane v pokrov pa omogočajo popoln pretok zraka, tako da je težava z zatohlim zrakom preteklost.

Na voljo v dveh različnih velikostih (dolžina x širina x višina):

  • Large: 36,5 x 22 x 15 cm (ca. 11 L prostornine in 4,2 L vodne kapacitete)
  • Jumbo: 45 x 30 x 17,5 cm (ca. 23 L prostornine in 10 L vodne kapacitete)

 

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dragon Pet-Plaza Flat plastični terariji”