DS Reptiles

Dragon Starter Rock – okovje za T5 žarnice

59,80 69,80  z DDV

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Dragon Starter Rock – okovje za T5 žarnice

Dragon Starter Rock – okovje za T5 žarnice; elektronske in konvencionalne predstikalne naprave! Skrite v uporabne grelne kable za v terarij.

STARTER ROCK Professional je opremljen s priključki, ki omogočajo enostavno namestitev okovja in žarnice v terarij! Na voljo v barvi naravnega kamna. Elektronske in običajne predstikalne naprave za fluorescenčne cevi T5, na voljo v naravnem odtenku peščenega kamna, ne zapravljajo več energije, ker toplota ostane znotraj vašega terarija in se vaše živali lahko ogrejejo na skali, PROFESSIONAL serija s praktičnimi priključki na kablih – (grelni kamen do 24 ° toplejši kot okolica) vključno s pritrdilnimi sponkami.

Najboljše fluorescentne cevi za terarij so neučinkovite, če nimate ustrezne predstikalne naprave oziroma okovja. V nasprotnem primeru bo terarij ostal v temi. Terarijske žarnice samo s primernim okovjem in zaganjalno enoto (operacijsko enoto) razvijejo popolno zmogljivost in jih lahko varno in varčno upravljate v terariju.

Sodobne predstikalne naprave zagotavljajo, da se življenjska doba terarijskih fluorescentnih cevi znatno podaljša in da je svetloba v terariju optimalno prilagojena za oči plazilcev.

 

Teža Ni na voljo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dragon Starter Rock – okovje za T5 žarnice”
0
X