fbpx

DS Reptiles

Dragon Termite Sand

16,80  z DDV

Neto količina: 10 L (ca 12 kg)

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Dragon Termite Sand

Dragon Termite Sand – 100% popoln substrat za plazilce, dvoživke, nevretenčarje in sesalce, ki radi kopajo in gradijo jame in rove. Je čisti naravni izdelek in ne vsebuje škodljivih sestavin. Na voljo je v treh privlačnih barvah – rdeči, rumeni ali beli. Tako lahko odličen substrat prilagodite opremljenosti in slogu vašega terarija. Upoštevajte, da lahko pride do manjših barvnih odstopanj, saj je substrat popolnoma naraven izdelek.

V očiščen terarij preprosto nasujte substrat 5-8 cm visoko. Malce ga navlažite z vodo in podlago oblikujte po svojih željah in predstavah – oblikuje se na podoben način kot glina. Dragon Termite se pri sušenju strdi in tako ostane oblikovan. Podlago lahko kadar koli ponovno navlažite in preoblikujete relief. Jame, majhni stebri ali vznemirljive skalne formacije – s fantastičnim substratom vse to ni problem. Kaj pa, če niste kreativni? Pustite, da to storijo vaše terarijske živali. Presenečeni boste nad arhitekturnimi spretnostmi, ki se skrivajo v vaših plazilcih.Vsako zrno peska je oblito z glinenim koloidom, tako da ne povzroča težav oziroma poškodb pri plazilcih, kot jih lahko nekatere druge podlage. Varno za vaše plazilce in vse druge živali!

S podlago Dragon Termite higiena sploh ni problem! Podlago obnovite v celoti ali delno, odvisno od stopnje umazanosti. Praktično: podlago Dragon Termite lahko kombinirate z drugimi podlagami, tako da lahko tukaj naredite svojo mešanico. Mimogrede: Če želite preprečiti, da bi vaše živali pri hranjenju pojedle zraven substrat priporočamo, da terarij opremite s primernimi posodami za hrano in vodo. Vendar ne skrbite: substrat Dragon Termite ni strupen in ne bo škodoval vašim terarijskim živalim, tudi če jih po nesreči pojedo.

Priporočamo, da pesek rahlo poškropite z vodo 1x tedensko, tako da se bo ponovno sprijel, saj ga kremplji plazilcev razrahljajo.

Teža Ni na voljo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dragon Termite Sand”
0
X