fbpx

DS Reptiles

Dragon umetna rastlina – Columnea

27,50  z DDV

Ni na zalogi

Šifra: GAS016 Kategorija:

Dragon umetna rastlina – Columnea z rdečimi cvetovi

Dragon umetna rastlina – Columnea z rdečimi cvetovi je fantastična imitacija rastline Columnea Erytrophea, ki je znana tudi pod imenom Velvet Rank. Rastlina je čudovita s svojimi oranžno-rdečimi cvetovi in ​​prihaja iz Južne Amerike. Sama vrsta rastlin Columnea je dobila ime po italijanskem botaniku Fabiusu Columni (1567-1640). O tej vrsti je pisal v eni prvih knjig z ilustracijami z bakrorezom. Samo rastlino lahko najdemo na območjih deževnih gozdov in zato v divjini ne prenese sušenja. Zato je ta plastična rastlina naravna izbira za tropske terarije oziroma terarije, kjer želimo poustvariti deževne gozdove.

Potrebujejo na primer vaše žabe gosto vegetacijo, vendar ne marajo svetle svetlobe in toplote, ki je potrebna za rast rastlin? Potem je ta umetna rastlina več kot ustrezna za vas. Ne potrebujejo gnojil in nobene dodante nege, kot prave rastline – potrebno je samo občasno čiščenje. Rastlina je idealna za višje terarije, saj jo lahko pritrdite na steklo s priloženim priseskom ali pa na ozadje pritrdite kako drugače.

Plastične rastline proizvajalca DRAGON ne potrebujejo svetlobe, imajo zaprto, gladko površino in onemogočajo, da bi se bakterije in glive naselile v njih. Po potrebi očistite z malo vode.

Lahko jo uporabimo v kombinaciji z Dragon ovijalka – upogljiva

Teža 100 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dragon umetna rastlina – Columnea”
0
X