DS Reptiles

Lucky Reptile Dark Spot keramični grelec

32,99 34,99  z DDV

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Lucky Reptile Dark Spot keramični grelec

Lucky reptile Dark Spot keramični grelec, ki z oddajanjem infrardečih žarkov ogreje živali in predmete. Keramični grelci so idealni za ustvarjanje toplotnih točk v terariju. Kakor v naravi, sevanje prihaja od zgoraj in tako posnema naravne pogoje za živali. Kombinacija s reflektorji je priporočena, saj živali povezujejo toploto s svetlobo. Keramični grelci Dark Spot se prilegajo standardnim porcelanskim vtičnicam E27 in imajo dolgo življenjsko dobo – približno 8000 ur. Zahvaljujoč prilagodljivim možnostim uporabe in dobri ekonomičnosti so ti keramični grelci idealni za ogrevanje večjih terarijev. Priporočena je razdalja najmanj 40 cm od živali. Da bi lahko hitro in enostavno nadzorovali, ali se žarnica ogreje, spremeni barvo, ko se ogreje. Še posebej ponoči je Lucky Reptile Dark Spot idealna rešitev za ohranjanje določene osnovne temperature v terariju tudi brez svetlobe.

Lucky Reptile Dark spot

 

  • Namestitev v komercialno E27 okovje
  • Pričakovana življenjska doba 8000 ur
  • Infrardeče sevanje
  • Ustvarja toplotne točke v terariju
  • Lahko se uporablja dan in noč, saj ni vidne svetlobe
  • Najmanjša razdalja: 40 cm
  • ko je najbolj vroča, se obarva rdeče

 

Ko se gre za toploto v terarijih, so keramični grelci in navadne grelne žarnice še posebej priljubljene. Grelna telesa in keramični grelci ne oddajajo nobene vidne svetlobe v terarij, temveč le toploto z ustreznim sevanjem v infrardečem območju.

Zaradi tega keramični grelci predstavljajo odličen vir toplote tudi za terarije in zagotavljajo osnovno toploto, ki jo potrebujejo plazilci in druge terarijske živali za zdrav razvoj. Keramični grelci za terarije nimajo steklenega telesa, ampak so v celoti sestavljeni iz keramike. Ti terarijski grelniki imajo še posebej visoko učinkovitost in so odporni na škropljenje vode v terarij. Terarijski keramiči grelci zelo dolgo oddajajo toploto in so med najcenejšimi možnostmi ogrevanja. Poleg tega še jih lahko namestimo v standardna E27 okovja.

Določeni uporabljajo keramične grelce tudi pri vzreji piščancev.

Namesto keramičnih grelcev lahko uporabimo Dragon ploska grelna podloga ali Dragon grelni kabel.

 

Teža Ni na voljo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lucky Reptile Dark Spot keramični grelec”
0
X