DS Reptiles

Lucky Reptile Eco Dripper 2L

12,99  z DDV

Availability: Samo še 2 na zalogi (se lahko naroči)

Šifra: ED-2 Kategorija:

Lucky Reptile Eco Dripper 2L

Lucky Reptile Eco Dripper 2L – kapljalnik vode za vse vrste plazilcev, ki ne pijejo iz stoječe vode. Interval kapljic je nastavljiv, primeren predvsem za kameleone, vodne agame in druge vrste tropskih živali. Je 100% varen pred nekontroliranem izlitju vode.

Za nekatere vrste plazilcev je oskrba s pitno vodo že sama po sebi prava znanost. Kameleoni, različne vrste gekonov ali vodne agame na primer, pogosto zavrnejo stoječo vodo – pijejo le, ko je tekoča. Z uporabo kapljalnikov jim zagotovimo dovolj pitne vode. Zasnovani so tako, da delujejo zanesljivo in enostavno jih prilagodimo razmeram v terariju. Kapljice simulirajo padajoč dež v terariju in zato pri številnih vrstah plazilcev rešimo problem s pitjem vode.

Kapljalnik ima še dodaten pozitiven stranski učinek: kapljanje vode vpliva tudi na odstotek vlage v terariju – pomemben faktor, še zlasti v tropskih terarijih. Za uporabo ga priporočamo predvsem takrat, kadar nastopi daljša časovna odsotnost – saj lahko kljub odsotnosti poskrbimo za dovolj vlage in pitne vode v terariju. Uporabljamo ga lahko tudi pri namakanju rastlin.

S priloženimi cevkami lahko kjerkoli nastavimo kapljanje – na dveh različnih mestih. Z volumnom 2 litrov smo lahko brezskrbni dlje časa. Deluje po principu prostega pada. Kapljalnik namestimo na vrh terarija.

Teža 100 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lucky Reptile Eco Dripper 2L”
0
X