Pangea Fruit Mix

Pangea Fruit Mix z žuželkami

11,95 25,90  z DDV

Počisti

Pangea Fruit Mix z žuželkami

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook

Opis

Pangea Fruit Mix z žuželkami

Pangea Fruit Mix z žuželkami je en najnovejših dodatkov k naši ponudbi Pangea hrane za gekone. Proizvajalci so si prizadevali ustvariti hrano, ki vključuje žuželke kot eno glavnih sestavin in ustvarja navdušen odziv na hranjenje. Žuželke, ki jih uporabljajo v hrani, so črički in ličinke črnih vojaških muh s severnoameriških gojilnic. Pri Pangei so dve leti raziskovali, razvijali in preizkušali hrano na eni izmed največjih zbirk gekonov na svetu. Vse sestavine izvirajo iz ameriških proizvajalcev, hrano pa izdelujejo v ZDA.

  • Zelo okusna in pribljubljena hrana pri vseh sadjejedih plazilcih
  • Vključuje čričke in ličinke črnih vojaških muh
  • Obogatena z naravnim sadjem, visoko kakovostnimi beljakovinami, vitamini in minerali
  • Nobena od sestavin ni iz Kitajske

Hrana Pangea Fruit Mix Complete Gecko Diet je oblikovana tako, da vsebuje najnižje ravni oksalatov in drugih anti-hranilnih snovi, da zagotovi optimalno absorpcijo kalcija za močne kosti in odličen razvoj jajc. Kombinacija virov beljakovin zagotavlja aminokislinski profil, ki mu ni para. Če želite, da vaši gekoni ostanejo aktivni in stimulirani, priporočamo tudi hranjenje živih žuželk enkrat ali dvakrat na teden.

Navodila za hranjenje: 1 del praška zmešajte z 2 deli vode in prilagodite, da dosežete želeno konsistenco. Pripravljena mešanica je uporabna do 7 dni, če je v hladilniku. Odprta suha mešanica je dobra 6 mesecev pri sobni temperaturi ali 1 leto, če je v hladilniku. Neodprti rok uporabnosti je 18 mesecev. Občasno hranjenje žuželk je priporočljivo, vendar ni potrebno. Opomba: Ko ponujate popolno prehrano brez dodatnega hranjenja z žuželkami, je potrebno vsak dan ponuditi svežo hrano, čeprav včasih ostane oziroma ne pojedo celotne porcije.

Analitska sestava:

  • surove beljakovine min. 21 %
  • surove maščobe min. 4,5 %
  • surove vlaknine max. 8%
  • vlaga max. 6%
  • pepel max. 8%

Ni primerno za prehrano ljudi!

 

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo

Sestavine

Posušena banana, micelarni kazein, suha marelica, moka iz žuželk, posušena papaja, riževi otrobi, kalcijev karbonat, di-kalcijev fosfat, posušen kokos, rastlinsko olje, mleto laneno seme, lecitin, moka iz alg, kalijev sorbat, ksantan gumi, sušeni aspergil izvleček, izvleček fermentacije posušenega Aspergilus oryzae, izvleček fermentiranega suhega Bifidobacterium bifidum, izvleček fermentacije posušenega Lactobacillus acidophilus, mešani tokoferoli, holin klorid, natrijev klorid, železov fumurat, beta karoten, inozitol, niacin, alginska kislina, hokofilna kislina. , Tiamin mononitrat, vitamin A, piridoksin hidroklorid, biotin, folna kislina, žveplo, cinkov oksid, vitamin B12

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pangea Fruit Mix z žuželkami”