Pangea Gecko treat

11,95 24,90  z DDV

Počisti

Pangea Gecko treat

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook

Opis

Pangea Gecko Treat

Pangea Gecko Treat je še ena različica popolne hrane, vendar z malo beljakovinami. Lahko jo hranite kot sadni del prehrane vašega gekona, skupaj z vsaj enim ali dvema obrokoma žuželk na teden ali kot mešanico, da tudi najbolj izbirčni gekoni pridejo na svoj okus. Hrana s kremno strukturo je sadna mešanica, polna kalcija, vitaminov, elementov v sledovih in drugih vitalnih hranil, potrebnih za zdrave gekone in odlično “proizvodnjo” jajc. Je okusna mešanica organskih banan in papaje, ki bo všeč vašim gekonom.

Raznolika prehrana je zelo koristna za vsako žival in Pangea Gecko Treat je odličen način, da jim daste raznolikost, po kateri hrepenijo, ne da bi pri tem žrtvovali kvalitetno sestavo hrane. Gecko Treat je rezultat več kot 5-letnega razvoja in testiranja, katerega vrhunec je hrana, ki ima idealno raven kalcija za močne kosti in odlaganje jajc ter ustrezna hranila za ohranjanje zdravja gekonov.

Navodila za hranjenje:

1 del praška zmešajte na 2,5 dela vode, prilagodite, da dosežete želeno konsistenco. Zamenjajte vsakih 48 ur, pogosteje, če so pogoji topli in vlažni, da se izognete plesni in / ali sadnim mušicam. Pripravljena mešanica je dobra do 7 dni, če jo hranimo v hladilniku. Odprta suha mešanica je dobra 6 mesecev pri sobni temperaturi ali 1 leto, če je v hladilniku. Neodprti rok uporabe je 2 leti.

 

Analitska sestava:

  • surove beljakovine min. 9 %
  • surove maščobe min. 2,5 %
  • surove vlaknine max. 8%
  • vlaga max. 6%
  • pepel max. 8%

Ni primerno za prehrano ljudi!

 

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo

Sestavine

Banana, papaja, polnozrnati oves, med, izolat sirotke, kalcijev karbonat, dikalcijev fosfat, cvetni prah, spirulina, holin klorid, železov sulfat, dl-alpha tokoferoli, beta karoten, inozitol, niacin, moka iz kelpa, askorbinska kislina, D3, kalijev klorid, riboflavin, kalijev sorbat, tiamin mononitrat, vitamin A, vitamin B6, biotin, folna kislina, žveplo, cinkov oksid, vitamin B12.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pangea Gecko treat”