pangea-growth-&-breeding

Pangea Growth & Breeding

13,50 26,90  z DDV

Počisti

Pangea Growth & Breeding

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook

Opis

Pangea Growth & Breeding

Pangea Growth & Breeding je zasnovana tako, da izpolnjuje edinstvene zahteve reproduktivnih grebenastih gekonov, lahko pa hranimo gekone v vseh življenjskih stopnjah.

Glavni vir maščobe in beljakovin v tej hrani je iz žuželk (črički in ličinke črne vojaške muhe), medtem ko so še vedno odličnega okusa in jih imajo radi skoraj vsi gekoni. Uporabljeni sadeži so okusna mešanica banan in marelic, ki ustvarjajo odličen odziv hranjenja, podoben drugim formulam.

Višje ravni maščob pomagajo ohranjati močno proizvodnjo jajc v celotnem času razmnoževanja. Raven kalcija je blizu najvišje ravni za popolno prehrano. Včasih je potrebno hrano dodati malo navadnega kalcija, če se vaše samice izčrpajo. Lahko pa ponudite navaden kalcij v posodici, da ga samice po potrebi same zaužijejo. Manjša pogostejša krmljenja so bolj primerna za rejce kot redka hranjenja, kjer se običajno najedo skoraj do onemoglosti. Žive žuželke so izbirne, vendar jih lahko namesto Pangea Breeding formule ponudite enkrat ali dvakrat tedensko za raznolikost in tako ohranite aktivne gekone.

  • izredno okusna
  • največji vir beljakovin in maščob prihaja iz žuželk
  • višja vsebnost maščob za odlične vzrejne rezultate
  • maksimalna raven kalcija

Navodila za hranjenje:

Hrana je gostejša – najbolje da jo namešamo v konsistenco, podobno kečapu. 1 del praška zmešajte na 2,5 dela vode, prilagodite, da dosežete želeno konsistenco. Vsakodnevno ponudite hrano in odstranite nezaužito hrano po 24 urah. Pripravljena mešanica je dobra do 7 dni, če jo ohladimo. Odprta suha mešanica je dobra 6 mesecev pri sobni temperaturi ali 1 leto, če je v hladilniku. Neodprti rok uporabe je 18 mesecev. Občasno hranjenje žuželk je priporočljivo, vendar neobvezno.

Analitska sestava:

  • surove beljakovine min. 21 %
  • surove maščobe min. 5,7 %
  • surove vlaknine max. 8%
  • vlaga max. 6%
  • pepel max. 8%

Ni primerno za prehrano ljudi!

 

Dodatne informacije

Teža 70 g

Sestavine

Sušena banana, sušena marelica, moka iz žuželk, izolat sirotkinih beljakovin, micelarni kazein, kalcijev karbonat, di-kalcijev fosftat, rastlinsko olje, mleta lanena semena, moka iz alg, lecitin, xantin gumi, natrijev klorid, kalijev sorbat, mešani tokoferoli, hitin klorid, železov fumarat, beta karoten, inozitol, niacin, moka iz kelp, askorbinska kislina, vitamin D3, riboflavin, tiamin mononitrat, vitamin A, Pyridoxine Hydrochlorid, biotin, folna kislina, žveplo, cinkov oksid, vitamin B12

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pangea Growth & Breeding”