pangea-hrana-za-gekone---fige-in-žuželke

Pangea hrana za gekone - fige in žuželke

11,95 25,90  z DDV

Neto teža: 56 gr.

Počisti

Pangea hrana za gekone - fige in žuželke

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook

Opis

Pangea hrana za gekone – fige in žuželke

Nova formula Pangee hrane za gekone z izrednim okusom organske fige in žuželk. Ta formula brez banane ima močan vonj in okus, ki premami še tako izbirčne gekone.

Odsotnost banan je popolna za gekone, ki lle te ne marajo preveč. Zaradi tega so nadomestili osnovno sadje s figo – hkrati pa ohranili zelo nizke ravni oksalne kisline. Kot glavni vir beljakovin so vključili čričke ter ličinke črnih vojaških muh.

Pangea fige in žuželke se zmeša nekoliko redkeje kot druge formule, zaradi odsotnosti banan. Vendar se zdi, da je tudi redkejša mešanica gekonom všeč. Težje je opaziti znake lizanja, zato priporočamo, da za začetek ponudite manjše količine, da boste lahko spremljali količino zaužite hrane.

Navodila za hranjenje:

1 del praška zmešajte na 2 dela vode, prilagodite, da dosežete želeno konsistenco. Ta mešanica ni tako gosta kot druge formule, ker ni banane. Vsakodnevno ponudite hrano in odstranite nezaužito hrano po 24 urah. Pripravljena mešanica je dobra do 7 dni, če jo ohladimo. Odprta suha mešanica je dobra 6 mesecev pri sobni temperaturi ali 1 leto, če je v hladilniku. Neodprti rok uporabe je 2 leti. Občasno hranjenje žuželk je priporočljivo, vendar neobvezno.

Analitska sestava:

  • surove beljakovine min. 21 %
  • surove maščobe min. 5 %
  • surove vlaknine max. 8%
  • vlaga max. 6%
  • pepel max. 8%

Ni primerno za prehrano ljudi!

Dodatne informacije

Teža 70 g

Sestavine

Organski sušeni mango, sušene marelice, moka iz žuželk, micelarni kazein, organske sušene fige, naravna aroma organske fige, kalcijev karbonat, di-kalcijev fosfat, naravna aroma organskega jagodičevja, mleta lanena semena, lecitin, moka iz alg, jabolčna kislina, kalijev sorbat, xanthan gumi, mešani tokoferoli, holin klorid, natrijev klorid, železov fumarat, beta karoten, inozitol, niacin, kelp, jedilna askorbinska kislina, kolekalciferol (D3), riboflavin, tiamin mononitrat, vitamin A, pilorid, hidroksid, piridioksin, piridoksidin , cinkov oksid, vitamin B12.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pangea hrana za gekone – fige in žuželke”