pangea-hrana-za-gekone---marelica

Pangea hrana za gekone - marelica

11,95 25,90  z DDV

Počisti

Pangea hrana za gekone - marelica

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook

Opis

Pangea hrana za gekone – marelica

Formulirana je tako, da vsebuje večjo vsebnost maščob in beljakovin kot druge različice Pangea Fruit Mix, medtem ko je še vedno izjemno okusna za vaše gekone.

Marelična prehrana vključuje tri popolne živalske beljakovinske vire. Uporabljajo mikrofiltriran, neenaturiran micelarni kazein kot edinstven počasnejši prebavni vir beljakovin. To dopolnjujejo s celotnim jajcem in Whey Protein Isolat za neverjetno popolno kombinacijo beljakovin.

Pangea hrana za gekone z okusom marelice ima tudi visoko vsebnost maščob. Odličen je za gekone, ki žuželk nočejo ali jih ne jedo. Vsebnost vitaminov in mineralov je vrhunska, tako da ohranite svoje gekone zdrave in odlično rastejo in se razvijajo, razmnožujejo in imajo kakovostnejša jajčka.

Ta okus je najbolj priljubljen pri grebenastih gekonih, Gargoyle gekonih in novokaledonskih orjaških gekonih. Z navdušenjem pa je sprejmejo tudi ostali dnevni gekoni. Ta formula je manj lepljiva od drugih, zato je manj možnosti, da se lepi na noge gekona ali na kožo.

OPOMBA: Zaradi sezonskih različic marelic se lahko barva tega izdelka razlikuje.

Navodila za hranjenje:

1 del praška zmešajte na 2 dela vode, prilagodite, da dosežete želeno konsistenco. Vsakodnevno ponudite hrano in odstranite nezaužito hrano po 24 urah. Pripravljena mešanica je dobra do 7 dni, če jo ohladimo. Odprta suha mešanica je dobra 6 mesecev pri sobni temperaturi ali 1 leto, če je v hladilniku. Neodprti rok uporabe je 2 leti. Občasno hranjenje žuželk je priporočljivo, vendar neobvezno.

Analitska sestava:

  • surove beljakovine min. 21 %
  • surove maščobe min. 5,7 %
  • surove vlaknine max. 8%
  • vlaga max. 8%
  • pepel max. 8%

Ni primerno za prehrano ljudi!

Dodatne informacije

Teža 70 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pangea hrana za gekone – marelica”