DS Reptiles

Akcija!

Repashy Crested Gecko MRP

14,85 24,17  z DDV

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Repashy Crested Gecko MRP – hrana za grebenaste gekone

Repashy Crested Gecko MRP je mešanica izvrstne hrane za grebenaste gekone, kakor tudi ostalih sadjejedih plazilcev. To je “Remix” izvirne formule hrane za grebenaste gekone, ki kot primarni sadež vsebuje banano, datlje in figo, izolat sirotkinih beljakovin (iz mleka krav, ki se pasejo po novozelandskih pašnikih) kot primarni vir beljakovin ter cela posušena jajca (kakovostna in primerna za prehrano ljudi) kot sekundarni vir beljakovin in primarni vir maščob.
Ta sestava je zelo sladka in vsebuje 60% pravega sadja in 5% pravega, posušenega medu. Hrana je primerna za vse sadjejede gekone, kot so Correlophus, Rhacodactylus, Phelsuma in Gekko. Je tudi dober prehranski dodatek za vrste, kot so anoliji, skinki, kameleoni in legvani.

Ta sestava hrane je odlična alternativa za občutljive jedce – lahko pa jo uporabimo kot obogatitev prehrane z “Grubs ‘N’ Fruit”, ki vsebujeta druge sadne okuse, vire beljakovin in maščob. Vse različice so obogatene z vitamini in minerali.

Navodila za pripravo hrane:

Zmešajte eno enoto praška z dvema enotama vode. Sprva bo zmes videti kot zelo tekoča, a v nekaj minutah se bo spremenila v podobno konsistenco kot je kečap. Hranite gekone zvečer in odstranite vso nezaužito hrano v roku 24 ur. Hranite gekone 3 – 4 krat tedensko toliko, kot bo gekon pojedel. Če vso ponujeno hrano pojé, ob naslednjem hranjenju povečajte količino. Ko je embalaža odprta, jo hranite v suhem in hladnem prostoru. Hranjenje v hladilniku podaljša njen rok uporabe.

Ni primerno za človeško uporabo!

Sestavine: sušena banana, izolat sirotkinih beljakovin, sušeni dateljni, sušena jajca, sušen med, sušene fige, trsna melasa, kokosova moka, sušene alge, sušena lubenica, šipkov plod, cvet hibiskusa, ognjičev cvet, paprika, kurkuma, minerali.

Dodatki: prehranski aditivi na KG: vitamin A: 12000 IU, vitamin D3: 16000 IU, vitamin B2: 24 mg, cink (3b6.10): 30 mg, mangan (3b5.10): 40 mg, baker (3b4.10): 15 mg, konzervansi, antioksidanti.

Teža Ni na voljo

Primerno za

Hrana je primerna za vse sadjejede gekone, kot so:

  • Correlophus
  • Rhacodactylus
  • Phelsuma
  • Gekko sp.

Je tudi dober prehranski dodatek za vrste, kot so anoliji, skinki, kameleoni in legvani.

Analitska sestava

Analitska sestava:

  • surove beljakovine 20,00%
  • surove maščobe 4,50 %
  • surove vlaknine 5,00 %
  • vlaga 8,00 %
  • pepel 8,00 %
  • kalcij 1,20 %

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Repashy Crested Gecko MRP”
0
X