repashy grubs'n'fruit

Repashy Grubs'N'Fruit

16,50 26,85  z DDV

Počisti

Repashy Grubs'N'Fruit

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook

Opis

Repashy Grubs’N’Fruit hrana za vse sadjejede gekone

Repashy Grubs’N’Fruit vsebuje 30% žuželk in 50% sadja! Je popolna hrana za vse gekone, ki se primarno prehranjujejo s sadjem, kot so gekoni sledečih vrst; Correlophus, Rhacodactylus, Phelsumen, Gekko in drugi. Primerno tudi za druge vrste kuščarjev, kot so anoliji, skinki, kameleoni in legvani.

Je ultra – premium popolna hrana, ki je razvita in primerna kot nadomestek Repashy Crested Gecko MRP. Vsebuje 50 % realnega sušenega sadja in 30 % moke iz žuželk. Izkazalo se je, da je ta hrana bolj privlačna za žužkojede vrste, kot so orjaški gekoni (R. leachianus) in gargoyle gekone (R. auriculatus). Odlično odzivnost na hrano so opazili tudi pri mladičkih drugih vrst gekonov, ki se v mladosti prehranjujejo bolj z žuželkami – grebenasti gekoni (C. ciliatus). Izbrane žuželke so kalcij črvi in ličinke črnih vojaških muh, ki imajo visok delež naravnega kalcija (okrog 2%).

Navodila za pripravo hrane:

Zmešajte eno enoto praška z dvema enotama vode. Sprva bo zmes videti zelo tekoča, a se v nekaj minutah spremeni v podobno konsistenco kot je kečap. Hranite gekone zvečer in odstranite vso nezaužito hrano v roku 24 ur. Hranite gekone 3–4krat tedensko toliko, kot bo gekon pojedel. Če vso hrano poje, ob naslednjem hranjenju povečajte količino. Ko je embalaža odprta, jo hranite v hladnem in suhem prostoru. Hranjenje v hladilniku podalša njen rok uporabe.

Ni primerno za človeško uporabo!

Sestavine: moka iz ličink črnih vojaških muh, sušena banana, sušeni dateljni, sušen mango, kokosova moka, grahove beljakovine, riževe beljakovine, stabilizirani riževi otrobi, mleta lanena semena, trsna melasa, moka iz alg, sušene alge, sušena lubenica, šipkovi plodovi, cvet hibiskusa, ognjičev cvet, paprika, kurkuma, minerali.

Dodatki: prehranski aditivi na kg: vitamin A: 12000 IU, Vitamin D3: 16000 UI, Vitamin B2: 24mg, cink (3b6.10): 30mg, mangan (3b5.10): 40mg, baker (3b4.10): 15mg, konzervansi, antioksidanti

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo

Primerno za

Hrana je primerna za vse gekone, ki se primarno prehranjujejo s sadjem, kot so gekoni sledečih vrst;

  • Correlophus
  • Rhacodactylus
  • Phelsuma
  • Gekko

Primerno tudi za druge vrste kuščarjev, kot so anoliji, skinki, kameleoni in legvani.

Analitska sestava

ANALITSKA SESTAVA:

  • surove beljakovine 24,00 %
  • surove maščobe 6,00 %
  • surove vlaknine 5,00 %
  • vlaga 8,00 %
  • pepel 9,00 %
  • kalcij 1,20 %

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Repashy Grubs’N’Fruit”