repashy superload

Repashy Superload

10,95  z DDV

Neto količina: 85g

Ni na zalogi

Repashy Superload

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook

Opis

Repashy Superload

Repashy Superload je visokokakovostna hrana, s katero lahko močno dvignemo hranilne vrednosti vsej živi hrani. Superload je bogat s hranilnimi snovmi in proteini, vsebuje ogromno kalcija, mineralov in drugih esencialnih elementov v sledovih, vitaminov in karotenoidov. Omogoča precejšnjo povečanje hranilnih vrednosti živi hrani, preden jih ponudimo za jesti plazilcem in drugim žužkojedim živalim.

Živi hrani ponudimo Superload 24 ur, preden bomo plazilce in ostale žužkojede plazilce hranili z njimi. Lačna živa hrana izgublja na hranilni vrednosti in v iskanju hrane lahko poškodujejo vaše ljubljenčke – če jih pustimo v terariju.

Navodila za hranjenje: ponudimo živi hrani 24 – 72 ur preden z njo hranimo plazilce in druge žužkojede živali. Uporaba kot prah: dodajte v posodo z ostalo suho hrano in poskrbite za dovolj hidracije. Uporaba kot gel: zavrite vodo v mikrovalovni oziroma kuhalniku. Vlijte vročo vodo in nemudoma vmešaje prah (1 del praha z 2-3 deli vode). Ohladite na sobno temperaturo ali pa še vročega prestavite v modelček. Gel se bo razvil pri sobni temperaturi.

NI PRIMERNO ZA ČLOVEŠKO UPORABO!
Sestavine: Kalcijev karbonat, prah iz listov alfalfe, izolat grahovit beljakovin, stabilizirani riževi otrobi, koruzna moka, mleta lanena semena, sušen pivski kvas, moka iz sušene morske trave, prah iz krompirja, sušene alge, sušena lubenica, šipkovi plodovi, hibiskusev cvet, ognjičev cvet, paprika, kurkuma, minerali.
Dodatki: prehranski aditivi na kg: vitamin A: 24000 UI, vitamin D3: 3200 UI, vitamin B2: 48mg, cink(3b6.10): 30mg, magnezij(3b5.10): 40mg, baker (3b4.10): 15mg, konzervansi, antioksidanti.

Dodatne informacije

Teža 100 g

Analitska sestava

ANALITSKA SESTAVA:

  • surove beljakovine 15,00 %
  • surove maščobe 5,00 %
  • surove vlaknine 8,00 %
  • vlaga 8,00 %
  • pepel 30,00 %
  • kalcij 9,00 %

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Repashy Superload”