ZooMed-Gecko-Food

ZooMed Gecko Food

4,04  z DDV

Neto količina: 71g

Ni na zalogi

ZooMed Gecko Food

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook

Opis

ZooMed Gecko Food

ZooMed Gecko Food – ponudite Vašemu dnevnemu gekonu, grebenastim ter ostalim vrstam gekonom zdrav obrok, saj je poln sadnih okusov in obogaten s hranilnimi snovmi.

Večina gekonov obožuje sladek in sadni okus in zagotovo potrebujejo prehrano, obogateno z vitamini, ki si jo je težko zagotoviti samo z običajnimi sredstvi, vendar lahko njihovo prehrano vedno dopolnite z Zoo Med Gecko Food.

Okus ima tako kot po sadju in je odlična zamenjava, ko sadje ni na voljo. Hranimo lahko samo prah, ki ga nasipamo v posodo, lahko pa ga zmešamo z vodo. Uporabljamo lahko kot popolno prehano ali pa popestritev obroka. 

Navodila za hranjenje:  V posodo za hrano dajte majhno količino praška. Prah lahko zmešamo z vodo – primerno za izbirčne gekone. Hranite 3 do 4 krat na teden. Za breje samice je potrebno hrano obogatiti tudi z Zoo Med Reptivite, Kalcij itd. Sveža voda naj bo vedno na voljo!

Ni primerno za prehrano ljudi!

Sestavine: rjavi riž, ovsena kaša, polnozrnata moka, dekstroza, fruktoza, sojin beljakovinski izolat, spirulina, kalcijev karbonat, suho sadje v prahu, pivski kvas, pšenična trava.

Prehrambeni dodatki: Vitamin A 9.400 IE/kg, Vitamin D3 2600 IE/kg, E5 manganov sulfat monohidrat 99 mg/kg, E6 cinkov sulfat monohidrat 150 mg/kg, E4 bakrov sulfat monohidrat 15 mg/kg, natrijev selenit 0,1 mg/kg. Senzorični dodatki: naravne arome, umetna borovničeva aroma.

 

Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

 

Dodatne informacije

Teža 80 g

Analitska sestava

Analitska sestava:

  • surove beljakovine (min) 11,50%
  • surova maščoba (min) 2,20 %
  • surove vlaknine (max) 1,0 %
  • vlaga (max) 7,0 %

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ZooMed Gecko Food”