Naročanje hrane pri nas

Naročanje hrane pri nas

Ste pravkar našli našo spletno stran in se zanimate za nakup žive ali zamrznjene hrane za žužkojede živali ali pa akvarijske organizme ter ostale eksotične živali, ne veste pa, kako poteka naročevanje in dostava pri nas? V naslednjih vrsticah vam bomo razložili, kako delujemo =)

Naročilo hrane

Živo hrano (tako za akvarijske organizme kot žužkojede živali) ter zamrznjeno, naročujemo sveže na zalogo na vsake 14 dni. Na naši prvi strani najdete tudi datume, do katerih je potrebno oddati naročilo, da si zagotovite željene količine žive in zamrznjene hrane. Naročilo še vedno lahko oddate tudi po teh datumih, saj vedno naročimo tudi nekaj zaloge, vendar pa ni zagotovilo, da bo vse naročeno tudi dostavljeno – o manku vas seveda obvestimo pred dostavo/prevzemom.

Osebni prevzem žive in zamrznjene hrane

Živo in zamrznjeno hrano lahko tudi osebno prevzamete pri nas na našem prevzemnem mestu – Osojnikova cesta 3, 2250 Ptuj. Nahajamo se v poslovnem centru Omega, v kletnih prostorih. Zaželjen je predhodni klic, še pred tem pa seveda naročilo preko spletne strani, da živo hrano pripravimo ali pa sporočimo, če slučajno željenega ni na zalogi in najdemo alternativo. Pokličete nas lahko na +386 40 642 429 ali +386 41 634 364. 🙂

Osebna dostava naročene hrane

Živo in zamrznjeno hrano dostavljamo tudi po Sloveniji, in sicer na prevzemne točke. Vse prevzemne točke in okvirne ure najdete tudi s klikom na ta zemljevid, ali pa na sledeči povezavi — https://ds-reptiles.com/osebna-dostava/. Dan pred dostavo – običajno v večernih urah prejmete tudi SMS z bolj točno uro dostave. Osebna dostava ni omejena samo na živo hrano, ampak lahko zraven naročite tudi opremo in Vam nato oboje dostavimo.

 

Če želite osebno dostavo žive hrane, je potrebno ob koncu naročila v opombe vpisati tudi prevzemno točko – točke še pa najdete tudi s klikom na roza gumbe 🙂 V primeru dodatnih vprašanj smo pa Vam seveda na voljo preko kontaktnega obrazca ali pa klica. https://ds-reptiles.com/kontakt/

Dostavljamo pa jo tudi preko kurirske službe k vam na dom 🙂

Plačilo ob dostavi ter osebnem prevzemu

Naročeno hrano in opremo lahko plačate v gotovini ob prejemu pošiljke, lahko pa znesek nakažete tudi na naš bančni račun (plačilo na TRR). Na prevzemnem mestu pa je možno plačilo tudi z bančnimi karticami Maestro, Mastercard, Visa, American Express, UnionPay, Diners Club, Discover, GPay in ApplePay.