fbpx

DS Reptiles

Naše podjetje

DS Reptiles – kdo smo?

Smo podjetje, ki se ukvarja s prodajo teraristične opreme žive in druge hrane za eksotične živali. Zaupa in podpira nas veliko lastnikov eksotičnih ljubljencev, kakor tudi veliko javnih ustanov s Sloveniji, ki nakupujejo živo hrano pri nas. Včasih nas kdo vpraša, zakaj “DS Reptiles” oziroma kaj prvi dve črki pomenita. DS sta začetnici imen: Dejan in Sabina, katera stojita za celotno idejo, trgovino in nasploh podjetjem – s podporo staršev in dobrih prijateljev.

Sodelujemo z enim izmed najbolj priznanih rejcev insektov iz Nemčije in zagotavljamo najvišjo kakovost in raznovrstnost žive hrane.

Kaj nudimo

Trudimo se, da vse storitve, ki jih nudimo, opravimo kakovostno. Kakovostna in varna dostava, raznoliki izdelki, individualno svetovanje kakor tudi osebni stik in pošteno, k rešitvam usmerjeno reševanje morebitnih konfliktnih situacij nas še posebej odlikujejo.

Poplnoma se prilagodimo Vašim potrebam tako, da je zadovoljna vsaka stranka, njihov ljubljenček, kakor tudi mi osebno.

Več o naši ponudbi si lahko ogledate v spletni trgovini.

Naša vizija

Naša osnovna naloga je izpolnjevati pričakovanja in zahteve strank, dosegati njihovo zadovoljstvo in ohranjati partnerstvo.

Na domačem trgu želimo okrepiti sedanji položaj med ponudniki teraristične opreme ter s pomočjo strokovnih sodelavcev postati najbolj zanesljiv poslovni partner na področju teraristične opreme in prodaje žive hrane za eksotične živali.

Cilj je vzdrževati kakovost opravljenih storitev, jo izboljševati in pridobiti kakovostna priporočila ter biti prepoznavni. Še naprej si bomo prizadevali prepoznavati potrebe naših strank, da bomo lahko zadovoljili tudi najzahtevnejše.

Veleprodaja

 

Imamo seveda tudi opcijo veleprodaje (živa hrana). Našim kupcem poleg širokega asortimana izdelkov nudimo profesionalno podporo v obliki svetovanja, šolanja in izbora izdelkov. Sodelujemo s trgovinami za male živali, gojitelji, javnimi akvariji in živalskimi vrtovi ter trgovskimi podjetji, ki imajo v svoji ponudbi izdelke za male živali.

Če želite svojo ponudbo razširiti s proizvodi priznanih proizvajalcev tudi vi, nas kontaktirajte preko e-maila ali telefona. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

 

0
X